Riot Academy Business Mentoring

Riot Academy Business Mentoring

Wat wil je nu écht bereiken met je bedrijf? Financiële onafhankelijkheid? Vrijheid om te reizen? Zorgeloos bestaan?

Alles is mogelijk wanneer je de juiste formule vindt. Je hebt niet zélf leren lezen en schrijven... Waarom wil je dan wel zelf leren hoe je onderneemt en leads werft?

Meten is weten. Leer aan de hand van een marketing mentor je doelgroep lezen. Baseer je volgende stappen op data, in plaats van op de gok. Laat je budget écht voor je werken met het Riot Academy Mentorprogramma.

Vind je mentor

You didn't come this far only to come this far

Genius without education...

Zelfs de meest briljante geest ontwikkelt zich niet zonder de juiste kennis. Je hebt leren lezen. Je hebt leren schrijven. Je hebt jaren gespendeerd aan het leren van jouw vak. En je hebt daarbij gebruik gemaakt van leraren. Waarom zou je dan zonder kennis en de juiste mentor ondernemen en je marketing bedrijven? Dit zijn je top 5 redenen om een mentor in te schakelen:

01

Meten = weten

Je kan jouw ideale klanten lezen als een boek, wanneer je maar weet wat de tekens betekenen. Leer klantlezen met een goede mentor.

02

Kennis = macht

Weet je hoe je jouw klant moet lezen? Dan ben je in staat die kennis in je voordeel te gebruiken - een goede mentor leert je die kneepjes.

03

Gedeelde smart = halve smart

Je moet lol hebben in je onderneming - maar soms is het niet makkelijk. Hoe fijn is het om de problemen en obstakels te delen zodat je verder kunt?

04

Tijd = geld

Je kan uren en dagen spenderen aan zelfstudie en het wiel voor de 100e keer uitvinden - maar een mentor bespaart je die uren. En je uren zijn geld waard.

05

Pijn = fijn

Een goede mentor pusht je niet om je dwars te zitten, maar omdat hij je potentieel ziet. Ook als het even oncomfortabel is.

Aangenaam

Ben je op zoek naar een mentor die jou en je bedrijf naar de top pusht? Dan maak ik graag kennis met je.

Mijn naam is Geoffrey - ik ben ruim 15 jaar werkzaam in marketing en branding en inmiddels al 10 jaar als ondernemer.

Mijn (ondernemers)dromen heb ik weten waar te maken, met een prachtig business retreat centre op Ibiza, fijne klanten en de ruimte en vrijheid om te doen wat ik leuk vind. Dat gun ik jou ook.

Wil je weten of dit bij je past? Lees niet verder: laten we gewoon even bellen. Dan weet je het direct.

Tot snel!

Plan een kennismaking

Some love from our customers

"Ik heb Geoffrey ervaren als een zeer professioneel marketingspecialist. Hij heeft snel door wat je als ondernemer nodig hebt. Als ik niet met hem gewerkt had, was mijn bedrijf altijd 'alleen een idee' gebleven. nu weet ik altijd wat ik moet doen".

- Claudia N.

"Geoffrey denkt niet alleen out of the box, maar ook met je mee. Zijn expertise is overduidelijk en je merkt direct dat je in goede handen bent. zijn begeleiding heeft me enorm geholpen bij het opzetten van mijn eigen bedrijf."

- Ilse L.

"Geoffrey is een volwaardig sparringspartner op het hoogste niveau. Hij beperkt zich niet alleen tot de marketing, maar levert écht een bijdrage op alle fronten. Dankzij zijn steun en creativiteit heb ik altijd richting."

- Rico S.

Dare to think big

Leer om groots te denken en die gedachten om te zetten in haalbare doelen. Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang exclusief inspirerende tips, e-books, masterclasses en kortingsacties.

+316 - 234 28 100 | geoffrey@theriotfactory.com